Bel-met-Teletolk_button_miniAls op een website een knop zoals hiernaast staat dan kan je deze organisatie gratis bellen via KPN Teletolk. Je kiest zelf of je met beeld of tekst wilt bellen en met een paar klikken heb je rechtstreeks telefonisch contact met de klantenservice, de assistent of de receptie van de organisatie die jij wilt bellen.

Geen kosten voor gebruikers

Klik voor Teletolk is gratis voor gebruikers van deze dienst. Doven, slechthorenden en mensen met een spraakbeperking hoeven geen software te kopen, zij hoeven niet te registreren bij KPN Teletolk en zij betalen ook geen gesprekskosten. Deze kosten worden gedragen door de organisatie die je wilt bellen. Net als bij 0800-nummers.

Voorbeeld video Klik voor Teletolk

Onderstaande video laat zien hoe je dankzij Klik voor Teletolk een bedrijf of organisatie kunt bellen met gebaren en/of tekst via de website van het bedrijf of organisatie.
Je klikt op de “Bel met Teletolk” knop en kan op de volgende pagina kiezen tussen gebarentaal of tekst. Na het klikken op gebarentaal wordt de beeldtelefoon opgestart in je webbrowser. Met 1 klik op bellen bel je daarna naar het bedrijf of organisatie waarbij KPN Teletolk automatisch bij het gesprek komt.

klik-voor-teletolk-portal

Voor de eerste keer?

Wij adviseren op dit moment om gebruik te maken van de mobiele telefoon of tablet voor Klik voor Teletolk. De webbrowser versie wordt verbeterd en is binnekort weer beschikbaar.

Download dan de djanah-app van Google Play of uit de Apple App Store om klik voor teletolk vanuit je android of apple toestel te gebruiken.

knop-apple-app-store knop-google-play

Is de app gedownload? Dan start deze automatisch op elke keer als je Klik voor Teletolk gebruikt. Het maakt daarbij niet uit welke organisatie je wilt bellen. Zie je een Bel met Teletolk knop dan is de organisatie toegankelijk via Klik voor Teletolk.

bel-met-teletolk-powered-by-djanah-button

Meer weten over het gebruik van teletolken?

Als je nog geen ervaring hebt met bellen via KPN Teletolk, kijk dan op www.kpnteletolk.nl en www.kwaliteitteletolk.nl. Op deze websites is veel informatie te halen (in gebarentaal en tekst) over teletolken.

Voorbeelden van websites

Bel-met-Teletolk_button_miniDeze websites laten zien op welke manier de digitale “Bel met Teletolk” knop op de contactpagina’s geplaatst kunnen worden.

demo-websites-screenshot